VIDEO: Așa da! Poliţisti cu inimă, filmați când ajuta un bătrân să treacă strada

VIDEO: Așa da! Poliţisti cu inimă, filmați când ajuta un bătrân să treacă strada

Papa Francisc a transmis un nou mesaj de LAUDĂ la adresa României
VIDEO: Serialul „Cernobîl“ a devenit cel mai bine cotat serial din istorie. Are cea mai mare notă pe IMDb
VIDEO: Poliţia germană a confiscat 120 de maşini care participau la un raliu international

Trei poliţişti din Bistriţa au fost filmaţi în timp ce ajutau un bătrân să traverseze o stradă din oraş. În ciuda gestului onorabil, poliţiştii au fost acuzaţi că au vrut să spele imaginea Poliţiei, după ce o bătrână a fost amendată în Bucureşti pentru că a traversat prea încet.


Imaginile au fost postate pe Facebook, acolo unde agenţii au fost felicitaţi pentru gestul lor.

De cealaltă parte, au existat oameni care i-au acuzat pe poliţişti că au făcut acest gest pentru a spăla imaginea Poliţiei, puternic afectată de cazul Caracal, dar şi de imaginile în care o bătrână din Bucureşti este amendată pentru că a traversat prea încet.

În ajutorul colegilor care au amendat-o pe bătrână a sărit şi poliţistul Marian Godină care a explicat că astfel de contravenţii, deşi dure în cazul unor pensionari care cheltuie mare parte din pensie pe medicamente, reprezintă singura soluţie.


După ce am văzut filmarea, aș putea spune că doamna Mariana e norocoasă. Iar amenda aia nu înseamnă nimic pe lângă ce ar fi putut păți. Și mai sper ca pe viitor să nu mai plătească amenzi, asta pentru că va traversa regulamentar“, a scris Godină.

La Bistrița se poate…..felicitări

Publicată de Florin Moldovan pe Joi, 8 august 2019

COMMENTS