Ce apare pe harta Google, când cauți casa lui Gheorghe Dincă

Ce apare pe harta Google, când cauți casa lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu, aruncă bomba! ADN-ul din oase îi aparține Alexandrei Măceșanu

Internetul a fost plin de informații despre ororile din județul Olt, iar casa lui Gheorghe Dincă a fost marcată Google Maps, unde a primit mai multe recenzii și comentarii.


Tot mai multe detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul din Caracal și cu fiecare detaliu nou devine tot mai clar că autoritățile statului român au dat dovadă de incompetență în a gestiona situația.

De la operatorul 112 care a preluat apelul Alexandrei, până la polițiștii din Olt, procurorii, judecătorii care au emis mandatul de perchezeție, toți au fost depășiți de o situație care putea fi gestionată și rezolvată prompt.

Gheorghe Dincă, a primit 30 de zile de arest preventiv, după ce în casa lui ar fi fost găsite rămășițe umane, haine și bijuterii care au aparținut Alexandrei Măceșanu, ultima victimă a bărbatului de 65 de ani. Este mult spus casă, întrucât pare mai degrabă un depozit abandonat, plin de mizerie, fiare și obiecte vechi.


Imediat după ce știrea a apărut în spațiul public, în fața casei lui Gheorghe Dincă s-au adunat zeci de persoane. Unele dintre ele au venit pur și simplu să caște gura la poarta acestuia, altele să spună câteva vorbe despre alte cazuri de răpiri care s-au petrecut în ultimii ani în județul Olt.

Casa lui Gheorghe Dincă a fost marcată pe Google Maps, cu toate detaliile incluse, iar dacă scrii pe Google „casa lui”, printre completările sugerate se numără „casa lui Gheorghe Dincă” și „casa lui Gheorghe Dincă Caracal.”

Ancheta este în plină desfășurare în cazul crimelor din Caracal, iar anchetatorii încearcă să afle dacă în spatele acestui caz se mai află și alte persoane.

COMMENTS