O româncă stabilită în Austria a fost înşelată de doi români pe care i-a ajutat la greu

O româncă stabilită în Austria a fost înşelată de doi români pe care i-a ajutat la greu

Pagubă de 20 de milioane de euro pentru reţeaua de transport britanică, făcută de un grup de români
Doi români care se dădeau drept șoferi de taxi în Marea Britanie, își ușurau clienții de bunuri
Trei români au cumpărat produse de 30.000 € în avionele unei companii din Belgia, dar nu au plătit niciun ban

O româncă stabilită în Austria a fost înşelată de doi români pe care i-a ajutat la greu. Femeia le-a oferit bani pentru motorină, dar şi pentru alte cheltuieli, după ce românii i-au povestit că se află într-o situaţie dificilă şi trebuie să ajungă în Germania.


Potrivit postării româncei, cei doi români circulă prin Viena cu un autoturism marca BMW seria 5 înmatriculat în judeţul Gorj şi cer bani pentru motorină.

Se plimba prin Viena și îmbrăcat bine cere bani pentru a ajunge acasă sau in Germania sau cine știe unde !!! Mie mi-a spus ca trebuie sa ajungă in Pasau și i-am pus motorina de aproximativ 35€ și i-am dat încă 50€ ca sa aibe pentru alte cheltuieli.

Femeia a postat pe un grup de Facebook destinat românilor din Austria pentru a atrage atenţia altor persoane să aibă grijă atunci când se întâlnesc cu cei doi români cu BMW.


“Era cu încă un tânăr și nici el nu are mai mult decât 35 ani aproximativ. Spune ca și-a pierdut actele ca sa nu ai ceri date de buletin sau permis și sa zicem ca m-a păcălit pe mine, dar sper sa nu mai apuce și pe alții. Daţi mai departe vă rog şi dacă se poate pe la el prin Gorj”, a mai scris Adriana Benta în postare.

COMMENTS