VIDEO: Scene desprinse din filmele cu mafioți pe o şosea din Suceava. Două mașini blochează patrula poliției care urmărea un contrabandist

VIDEO: Scene desprinse din filmele cu mafioți pe o şosea din Suceava. Două mașini blochează patrula poliției care urmărea un contrabandist

Povestea incredibilă a unei polițiste umilită pe facebook: “Am stricat imaginea Poliţiei”
VIDEO: Poliţia germană a confiscat 120 de maşini care participau la un raliu international
VIDEO: Piesa virală compusă de un român din Spania despre “copiii diasporei” după ce au fost umiliți la alegeri

Scenele incredibile desprinse parcă din filmele cu mafioți, aparțin unei patrule de frontieră din timpul unei urmăriri în trafic, în comuna Brodina din județul Suceava. O autospecială a poliției care urmărea un transport de țigări de contrabandă a fost blocată intenționat în trafic de alte două mașini.


Două mașini înmatriculate în Marea Britanie, un BMW Seria 3 și un Volkswagen Golf 4, s-au interpus între mașina poliției si duba cu țigări de contrabandă.

Cele două mașini au mers în paralel, mai mulți kilometri, ocupând ambele benzi de circulație ale drumului județean, reușind astfel să împiedice avansarea autospecialei de poliție.

In încercarea lor de a forța depășirea, polițiștii nu au reușit să facă manevra în condiții de siguranță. Cele două mașini care escortau transportul de țigări de contrabandă au reușit să împiedice capturarea mărfii de către polițiști, mașina fiind ascunsă.


Sursa: stirisuceava.net

COMMENTS