Şofer român gazat în cabina camionului şi lăsat fară marfa de aproape 300.000 de euro, în Germania

Şofer român gazat în cabina camionului şi lăsat fară marfa de aproape 300.000 de euro, în Germania

Trei români au cumpărat produse de 30.000 € în avionele unei companii din Belgia, dar nu au plătit niciun ban
Anchetă într-un oraș din Marea Britanie, unde oamenii se tem că românii ar fura copiii localnicilor
VIDEO: Un luptător de wrestling a murit în timpul luptei la Londra

Un şofer român a fost gazat în cabină şi jefuit, în Germania. Hoţii i-au luat toată marfa din camion, iar paguba e imensă: 276.000 €. Şoferul şi-a spus povestea pe Facebook.


Un şofer român care transporta marfă de aproape 300.000 de euro cu o camionetă cu prelată a fost jefuit marţi noaptea într-o parcare de lângă Dusseldorf. Hoţii au tăiat prelata şi au desfăcut din ambalaje toată încrcătura, pe care au luat-o, făcându-se apoi nevăzuţi.

Înainte de asta, însă, după cum povesteşte şoferul, l-au gazat în timp ce dormea, în cabină. Laurenţiu, tânărul şofer originar din Bistriţa a postat fotografii cu camionul tîiat şi şi-a spus povestea pe un grup al şoferilor, pe Facebook.

Colegi, azi noapte la Dusseldorf mi-au furat marfă de 276 de mii de euro, obiective foto Tamron, 1200 kg, am sunat la poliţie, au venit, au măsurat, făcut poze, dar nu mi-au dat niciun act la mână. Ce ar trebui să fac?“, e postarea tânărului.


Apoi, la comentarii, el dă detalii despre jaf. Spune că nu a ştiut ce avea în camion, după încărcare, şi nici valoarea mărfii: “Până dimineaţă, când am verificat pe net cu ce se ocupă firma respectivă, dimineaţă a trebuit să mă interesez, să ştie poliţia ce mi-au furat, mai exact.”

La postarea lui Laurenţiu au existat şi comentarii în care era acuzat că e complice la jaf. Tânărul şofer român a răspuns şi acestora: “Colegi, eu când m-am pus la somn erau geamurile la porumbar închise, de dimineaţă nu ştiam de ce îmi este frig şi când m-am uitat era un gemuleţ deschis şi mă usturau nasul şi ochii. Am spus tot la poliţie, mi-au luat şi probe din nas.

COMMENTS