Un român din Italia a scăpat de temniță, după ce a izbucnit în plâns iar judecatorului i s-a facut milă de el

Un român din Italia a scăpat de temniță, după ce a izbucnit în plâns iar judecatorului i s-a facut milă de el

VIDEO: Un român beat a fost evacuat de polițiști dintr-un avion care pleca de la Londra spre Bucureşti
Şofer român dat jos cu forța de la volan de un polițist german ca ii arate victima unui accident mortal
Şofer român gazat în cabina camionului şi lăsat fară marfa de aproape 300.000 de euro, în Germania

Doru Sandu, un român în vârstă de 44 de ani, a început să plângă la tribunal, iar judecătorului Michele Toriello i s-a făcut milă de el şi l-a eliberat.


Românul a fost prins când însoţea şi păzea mai multe prostituate pe o stradă din Copertino, Italia. În sala de judecată i s-a făcut frică la gândul că va fi trimis în puşcărie, izbucnind în lacrimi.

Cazul românului Doru Sandu, în vârstă de 44 de ani, arestat în urmă cu 4 zile, a fost prezentat în faţa judecătorului Michele Toriello.

Cu vocea frânată de lacrimi, omul i-a spus judecătorului că el doar a însoțit niște prostituate la locul de muncă, fără să știe că acest lucru este interzis prin lege şi că îi este frică de puşcărie. El a mai spus că încearcă doar să trăiască de pe o zi pe alta.


La sfârșitul interogatoriului, care a avut loc în prezența avocatului apărării Giovanbattista Cervo, judecătorul i-a redat libertatea, precizând că nu trebuiesc luate alte măsuri împotriva lui, deşi românul avea deja un cazier judiciar pentru tentativă de furt a unor bunuri de mică valoare dintr-un supermarket, potrivit lecceprima.it.

În ordonanța de eliberare, judecătorul s-a referit şi la condițiile de sănătate precare ale suspectului, implicându-se atât de mult, încât a dispus transferul acestuia la spital pentru investigații.

COMMENTS