VIDEO: Bătrână luată pe sus de poliţiști, pentru că a traversat strada neregulamentar

O femeie din Brașov a fost preluată de polițiștii din municipalitate, după ce ar fi trecut neregulamntar strada. După ce agenții i-au cerut să se legitimeze, femeia ar fi mințit și jignit agenții, care au decis să o ducă la secție.

Potrivit unui comunicat al Poliției Brașov, bătrâna a manifestat un comportament recalcitrant față de agenții de poliție.

Acesta le-ar fi adresat injurii celor doi agenți, refuzând să meargă la secție de bunăvoie.

IPJ Brașov – La data de 04 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Biroul Rutier au organizat și desfășurat o acțiune pe linie rutieră privind respectarea prevederilor OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, în special, acordarea priorității pietonilor de către conducătorii auto, dar și constatarea și sancționarea abaterilor săvârșite de către pietoni, pe bld. Griviței din mun. Brașov.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au observat o persoană de sex feminin, care a traversat strada prin loc nepermis. În urma declinării calității și prezentării, polițiștii i-au solicitat femeii să se legitimeze, aceasta oferind informații greșite cu privire la identitatea sa și,de asemenea, a adresat expresii jignitoare cadrelor de poliție. Cu ocazia verificării informațiilor oferite de către aceasta, cadrele de poliție au constatat faptul că, acestea nu sunt corecte, motiv pentru care, conform prevederilor legale, persoana în cauză trebuia condusă la sediul poliției în vederea stabilirii identității și luării măsurilor legale ce se impun.

Ulterior, după ce s-au urcat în mașina poliției, femeia a comunicat datele de identitate corect, nemaifiind impusă conducerea la sediu„, a declarat Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.