VIDEO: Pe Autostrada Sudului utilajele aruncă zăpada de pe un sens pe altul

Un utilaj de deszăpezire a fost filmat pe Autostrada de Sud în timp arunca zăpada dintr-o direcție în alta. Postarea a fost distribuită de mii de oameni și a adunat sute de comentarii.

În imaginile surprinse pe o cameră de bord şi postate pe Facebook, se observă cum utilajul de deszăpezire aruncă zăpada de pe un sens pe altul. O maşină care circulă pe un sens al drumului este acoperită, astfel, de zăpada aruncată de respectivul utilaj.

Deszăpezim româneşte…”, scrie autorul postării, care susține că imaginile au fost surprinse pe Autostrada Sudului.

Procedează corect. Zăpada se aruncă pe direcția vântului. Pe sensul ăsta mai vine o freză și o aruncă mai departe”, scrie un internaut.

Mereu pe A2, având în vedere vântul semi-permanent dinspre Brăila-Buzău spre Călăraşi (ca direcţie), frezarea se face cu aruncarea zăpezii pe direcţia vântului. Dacă ar da-o contra vântului, ar duce-o înapoi pe şosea imediat după. Se trece apoi pe sensul opus cu bateria de frezare şi se aruncă în câmp.”, este un alt comentariu.

Păi aşa se justifică banii primiţi pentru deszăpezire,……se plimbă zăpada de pe un sens pe celălalt până la primăvară” , adaugă o altă persoană.

Deszăpezim românește…PS: luptăm pentru construirea de autostrăzi în România. Și tu ne poți susține cu un like!

Publicată de Autostrada Sudului pe Sâmbătă, 8 februarie 2020