VIDEO: Poliţia germană a confiscat 120 de maşini care participau la un raliu international

VIDEO: Poliţia germană a confiscat 120 de maşini care participau la un raliu international

VIDEO: Momentul în care unui taximetrist român din Marea Britanie i s-a furat mașina cu tot cu client
VIDEO: Așa da! Poliţisti cu inimă, filmați când ajuta un bătrân să treacă strada
ITP-ul maşinilor din România se va putea face şi în STRĂINĂTATE. Ce state sunt menţionate în noul proiect

După o acțiune de amploare a poliției germane, 120 de mașini au fost confiscate deoarece au participat la o cursă ilegala prin Europa, relatează The Guardian.


In nord-estul Germaniei, pe o porțiune de drum fără limită de viteză, mai multe mașini precum Audi, Lamborghini și Porsche au fost trase pe dreapta.

Autoritățile au fost informate de către alți participanți din trafic că, mai multe mașini ar fi rulat cu viteză de 250 km/h.

Majoritatea participantilor la raliu aveau mașini cu numere de inmatriculare din Norvegia și erau colate cu numele evenimentului Eurorally.


Conform site-ului organizatorului Eurorally, taxa de înscriere la eveniment e de 799 de euro iar evenimentul era împărțit in patru trasee plecând din Oslo până la Praga. Al doilea traseu a fost între Kiel în Germania şi Szczecin în Polonia.

Eurorally a afirmat că ei nu organizează o competitie ci doar o mini-vacanță pentru pasionații de mașini.

“Încercăm să oferim o experiență cât mai plăcută a unei vacanțe pline de evenimente plăcute dealungul traseului în mai multe tări. Destinația finală de la Praga va oferi o petrecere de rămas bun și fiecare concurent va fi premiat în funcție de categorie” a declarat Eurorally pe site.

Un purtător de cuvânt al poliției germane a declarat ca a fost deschisă o anchetă în vederea stabilirii dacă evenimentul ar putea fi catalogat o cursă ilegală.

COMMENTS