VIDEO: Un român beat a fost evacuat de polițiști dintr-un avion care pleca de la Londra spre Bucureşti

VIDEO: Un român beat a fost evacuat de polițiști dintr-un avion care pleca de la Londra spre Bucureşti

VIDEO: Un luptător de wrestling a murit în timpul luptei la Londra
VIDEO: Momentul în care unui taximetrist român din Marea Britanie i s-a furat mașina cu tot cu client
Pagubă de 20 de milioane de euro pentru reţeaua de transport britanică, făcută de un grup de români

Incidentul a avut loc vineri, 10 mai, într-un avion care urma să plece spre Bucureşti din aeroportul londonez Luton. Un bărbat a urcat la bordul cursei Wizz Air beat criţă, potrivit martorilor, şi a început să facă scandal nemulţumit că avionul a fost ţinut pe pistă mai multe zeci de minute chiar din cauza lui.


Pasagerii prezenți în avion au fost martori la întreaga scenă și spun că au asistat la momente tragi-comice, la limita absurdului, în care un român ce abia se ţinea pe picioare încerca să le explice unor englezi, din echipajul de la sol, motivele solide, în concepţia lui, pentru care se afla în respectiva stare şi pentru care era musai să ajungă în România.

Bărbatul a menționat că îi este frică de zbor şi că a băut ca să-şi facă „niţel curaj” şi că nu poate renunţa la zbor pentru că trebuie să ajungă la o „pomană de şapte ani”, dar aici s-a încurcat în detalii: menţionând că este vorba când de fiica sa, când de soţie, când de mamă.

Până la urmă, românul a fost dat jos din avion de către poliţia aeroportuară ai căror reprezentanţi au cerut scuze pasagerilor, în mare parte români, pentru incident şi întârziere. Pe numele bărbatului, care a acuzat o „conspiraţie a statului paralel”, s-a deschis un dosar penal.


COMMENTS