VIDEO: Un șofer român de TIR a făcut prăpăd pe o autostradă din Germania, pagubele sunt de câteva sute de mii de euro

VIDEO: Un șofer român de TIR a făcut prăpăd pe o autostradă din Germania, pagubele sunt de câteva sute de mii de euro

Pagubă de 20 de milioane de euro pentru reţeaua de transport britanică, făcută de un grup de români
Doi români din Marea Britanie puşi de judecator să aleagă între banii furați şi libertate
Şofer român dat jos cu forța de la volan de un polițist german ca ii arate victima unui accident mortal

Din neatenţie, un şofer de TIR din România a provocat un accident cumplit pe autostrada A3 din Germania, în apropiere de oraşul Würzburg, soldat cu şase răniţi şi pagube de sute de mii de euro.


 

Conform primelor date, un şofer român care călătorea spre Nürnberg nu a văzut că în faţa lui era un blocaj în trafic şi a intrat în plin în vehiculele din faţa lui, care au fost împinse în altele.

În urma impactului, trei TIR-uri şi o camionetă au luat luat foc şi au fost distruse în totalitate în incendiu. Din fericire, ceilalţi şoferi au reuşit să se salveze la timp. Românul a fost grav rănit şi a fost transportat la cel mai apropiat spital, alături de alte cinci persoane rănite uşor, arată br.de.

Incendiul a fost atât de violent încât temperaturile au atins peste 1.000 de grade Celsius. Roland Demke, şeful departamentului de pompieri Würzburg, a explicat pentru main-echo.de că focul a fost alimentat de cei aproximativ 1.000 de litri de motorină care se aflau în rezervoarele fiecărui TIR, dar şi de hârtia care era încărcată în camionul condus de român. Pentru stingerea incendiului au muncit, pentru mai multe ore, peste 50 de pompieri.


Distrugerile aduse căii de rulare au fost atât de mari încât autorităţile germane au decis să închidă circulaţia pentru a reface în totalitate covorul de asfalt pe câteva sute de metri. Conform poliţiei germane, din cauza lucrărilor, traficul rutier a fost deviat pentru mai multe ore. Totuşi, reparaţia făcută acum este una provizorie urmând ca ulterior să se decidă ce lucrări sunt obligatoriu de făcut pentru readucerea drumului la starea iniţială.

COMMENTS