boris johnson catre un fost jurnalist bbc

Boris Johnson catre un fost jurnalist BBC, privind scandalul politic: „I will survive”

Noul director de comunicare a lui Boris Johnson, Guto Harri, a spus ca premierul l-a intampinat cantand celebrul vers „I will survive”. Guto Harri, un fost jurnalist BBC, a fost adus de Boris Johnson ca sef al comunicarii petru a-si reforma echipa in urma scandalurilor si presiunilor politice.

La primul interviu dupa punerea in functie, Guto Harri, a povestit ca l-a intrebat pe Boris daca mai poate supravietui ca prim-ministru, iar acesta a raspuns cu versuri din melodia Gloriei Gaynor, relateaza BBC.

Guto Harri, fost jurnalist la BBC, a mai lucrat pentru Boris Johnson pe cand era primarul Londrei. El a spus ca premierul „nu este doar un clovn, ci din contra este un personaj simpatic„.

Noul director de comunicare, a relatat ca au făcut schimb de replici, din hit-ul disco din anul 1970 apoi s-au asezat pentru a avea o discutie serioasă despre cum sa readuca guvernul pe drumul cel bun.

El a mai adaugat ca: „90% din discutia noastră a fost foarte serioasa, dar el este un personaj distractiv. Nu este un diavol, asa cum unii l-au caracterizat gresit”.

Boris Johnson a fost supus unei presiuni din ce în ce mai mari din partea partidului sau, inclusiv pentru a demisiona, dupa dezvaluirile ca a participat la numeroase adunari care incalcau restrictiile.