O receptionista de 27 de ani din Marea Britanie a incercat sa profite de un adolescent de 13 ani

O receptionista in varsta de 27 de ani din Marea Britanie, are mari probleme cu leagea dupa ce a a incercat sa profite de un adolescent de 13 ani. Aceasta, beata fiind, s-a napustit asupra adolescentului si a incercat sa intretina raporturi intime cu el.

Conform publicatiei The Sun, in momentul in care adolescentul purta o conversatie cu un prieten, acesta s-a asezat intre ei. Jade Berry, receptionista la o clinica stomatologica, s-a asezat intre cei doi tineri si a inceput sa-l atinga  si i-a propus sa intretina un raport sexual. Surprins de cele intamplate, baiat a refuzat-o si a a luat-o la goana. Insa femeia nu s-a lasat si a pornit dupa acesta, doar ca trupul i-a cedat.

Beata crita, aceasta a inceput sa se dezbrace pentru a-l impreiona pe tanar, dar a lesinat. Baiatul, marcat de cele intamplate, i-a povestit totul mamei sale care a telefonat la politie.Intamplarea a avut loc dupa ce tanara a pierdut numarul paharelor de vin, dupa o petrecere cu prietenii.

„Victima se afla pe o banca impreuna cu un prieten, intr-o rezervatie naturala, cand acuzata l-a abordat. Nu se cunosteau si clar era beata. Aceasta s-a asezat intre cei doi si a inceput sa le mangaie partile intime, in timp ce le facea propuneri cu tenta sexuala.

Ei chiar discutasera despre petrecerea a implinirii varstei de 14 ani, deci clar stia cati ani are. Tinerii au plecat imediat de pe banca, iar aceasta le-a aratat zona genitala dupa care a lesinat. Adolescentul a mers acasa, unde i-a povestit mamei sale intamplarea, iar aceasta a sunat la politie. Ofiterii au mers la locul unde a avut loc scena, si i-au gasit agresoarei cardul de credit si telefonul pe banca. Aceasta era deja pleacata.

Femeia intrase demult in vizorul politiei, find prinsa bauta la volan in 2021. Avocatul ei a sustinut ca aceasta suferise inca de la o varsta frageda de probleme mentale iar perioada de COVID a tulburat-o si mai tare. Acesta a mai declarat ca are o caracter auto-distructiv si din acest motiv a recurs la alcool. Totodata ii pare rau si ca are regrete sincere pentru victime.