Un copil de 11 ani din UK a ajuns la spital dupa o provocare pe TikTok

      Un baietel de doar 11 ani din Marea Britanie, a ajuns de urgenta la spital dupa o provocare pe TikTok. Provocarea are ca actiune asezarea a doua bile magnetice pe fiecare parte a limbii, moment dupa care le agita pentru a crea o iluzie optica.

Specialistii din domeniu trag un semnal de alarma catre toate familiile care au copii, cu privire la aceasta noua provocare lansata pe TikTok, deoarece in urma acesteia copilul poate inghiti magnetii dupa care poate ajunge la spital chiar in stare critica.

Baietelul pe nume Ellis Tripp, se afla la spital conectat la aparate dupa ce a inghitit cinci bile magnetice, acestea fiind descoperite in intestin. Acesta avea dureri mari de stomac si dupa o saptamana, parintii au decis sa mearga cu el la un spital din Birmingham, unde medicii au crezut la inceput ca este vorba despre apendicita.

Dupa cateva investigatii, medicii au concluzionat ca nu este vorba despre apendicita, moment in care una din bilele magnetice s-a liptit de un instrument de operare cu care medicii cercetau. Acesta a fost supus la doua interventii chirurgicale majore unde i s-au indepartat aproximativ cinci centimetri de intestin.

Din spusele medicilor acesta a fost al cincilea caz intr-o saptamana care au ajuns in atentia lor pentru inghitirea magnetilor, conform celor de la Mirror. Cadrele didactice de la scoala micutului au gasit alti copii care aveau astfel de magneti asupra lor si lanseaza un apel tuturor parintilor pentru prevenirea unor astfel de cazuri.