adrian-stoica-hurricane

Un român este marele câștigător America’s Got Talent: El și câinele său au cucerit America şi premiul de 1.000.000 de dolari

Finalul din Sezonul 18 America’s Got Talent a surprins multă lume, inclusiv pe juratul Simon Cowell! Românul Adrian Stoica și câinele său Hurricane au ocupat primul loc în finala sezonului de miercuri seară.

Adrian Stoica și border collie-ul său s-au dovedit a fi o echipa foarte talentata pentru public de la audiție – în timpul căreia au făcut diverse trucuri impresionante pe melodia „Better When I’m Dancing” a lui Meghan Trainor – până la numărul final pe melodia „Crazy Little Thing Called Love” a trupei Queen.

După finală, juratul Simon Cowell a recunoscut că rezultatul sezonului a fost o „mică surpriză” pentru el. „Nu poți mulțumi pe toată lumea – au fost oameni care au fost dezamăgiți, oameni care au fost surprinși, dar este un vot al publicului, iar numărul lor de aseară a fost uimitor”, a spus el despre Stoica și cățelul său. „Deci, un pic de surpriză, dar sunt fericit. Aș fi fost fericit dacă ar fi câștigat oricine de aseară, dacă sunt sincer cu voi.”

Cowell mai declarat că, după atâția ani de activitate, s-a „obișnuit” să fie surprins de rezultate. De fapt, a spus el, unul dintre lucrurile care îi plac cel mai mult la castigatorii din acest sezon, este că, nu se așteptau deloc să câștige.

Modelul Heidi Klum: Adrian Stoica si prietenul lui sunt foarte adorabili

„Câinele este foarte adorabil”, a adăugat membrul juriului, care are trei căței. „Și cred că a fost destul de uimitor. A fost ca un final fericit”.

Sunt super încântată pentru ei. Aceasta echipa este cu adevărat adorabilă„, a spus ea. „Hurricane este super drăguț … Mi-a plăcut că a făcut totul fără să primească dulciuri. Pentru că am văzut o mulțime de numere cu câini, iar ceea ce fac ei este că întotdeauna îi dau mereu dulciuri mici câinelui pentru ca acesta să facă următorul lucru, sau țipă la el să facă diferite lucruri. Și a fost pur și simplu minunat cum Hurricane a putut să memoreze tot numărul fără ca el să îl îndemne.

În ceea ce-l privește pe Adrian Stoica, acesta a declarat că se simte pur și simplu „norocos” că poate petrece acest timp cu credinciosul său companion canin. În afara showului american, cei doi au cântat în toată lumea împreună, iar acum că au titlul la activ, el a numit călătoria lor împreună „magică”.

Sunt atât de fericit„, a declarat dresorul de origine română în vârstă de 45 de ani, pentru PEOPLE în culisele de după spectacol. „Când petreci timp de calitate cu câinele tău, este cel mai bun lucru din lume.

Dupa marele castig, Stoica și Hurricane au plecat cu marele premiu de 1 milion de dolari și cu un număr de cap de afiș în cadrul spectacolului America’s Got Talent Presents Superstars Live de la Luxor Hotel and Casino din Las Vegas. Bravo lor!