Aterizare Heathrow

VIDEO: Clipe de panica pe aeroportul Heathrow din Londra. Un avion a ratat aterizarea din cauza vantului puternic

In timpul furtunii Corrie, un avion al companiei British Airways a fost nevoit renunte la aterizare din cauza vantului foarte puternic. In imaginile surprinse pe aeroportul din Heathrow se poate observa cum artonava se inclina foarte mult pe partea stanga, aceasta find la un pas sa intre in contact cu solul.

Din fericire pilotul nu si-a pierdut cumpatul si a reusit sa redreseze avionul spre a doua incercare, care a fost cu succes. In imagini se aude cum un martor striga panicat atunci cand avionul se inclina aproape de sol.

Pilotii nostrii sunt extrem de bine pregatiti pentru a gestiona situatiile, chiar si conditii meteorologice nefavorabile, iar echipajul nostru a adus aeronava la sol in siguranta. Totodata echipajul nostru au debarcat pasagerii in mod normal„, a declarat un reprezentant al companiei British Airways, noteaza The Guardian.

Case fara curent si copaci pusi la pamant

Vanturile puternice din weekend au lasat fara curent peste 45000 de case in toata tara. Un copil de noua ani si o femeie de 60 de ani si-au pierdut viata in timpul furtunii Malik, dupa ce mai multi copaci au fost pusi la pamant.