postas londra

VIDEO: Postasii din Londra „SPARTI” dupa ce au mancat o negresa „PABLO CHOCOBAR”

Serviciul postal britanic a anuntat ca va deschide o investigatie, dupa ce in ziarele londoneze au aparut dovezi ca mai multi angajati au inceput ziua „sparti” dupa ce au mancat o negrese dintr-un pachet fara adresa de livrare, care era etichetat „Comestibile de Pablo Chocobar„.

Inainte de a incepe o zi normala, spre incantarea lor, cativa angajati ai serviciului postal britanic au decis sa se infrupte cu negrese dintr-un pachet care nu fusese livrat deoarece acesta nu avea adresa de livrare. Cateva ore mai tarziu un alt membru al personalului a fost trimis in urma postasilor din cauza unei probleme. In imagini se observa un postas care se chinuie sa impinga caruciorul.

Filmarile care circula pe retelele de socializare ii arata pe unii membrii ai oficiului postal clatinandu-se pe strazile din sudul Londrei. Unul din ei a descris incercarea de a ajunge la o usa ca si cum „ar fi mers pentru totdeauna„.

Un alt lucrator este surprins prabusit pe un scaun, reusind cu greu sa spuna ca a mancat patru portii.

Serviciul postal britanic se asteapta la cele mai mari standarde de comportament de la oamenii nostri in orice moment. Luam aceasta problema foarte in serios. Am inceput o investigatie care va stabili daca ar putea fi luate masuri suplimentare, inclusiv disciplinare. Totodata, reamintim tuturor personalului de livrare procedurile corecte pentru gestionarea coletelor fara adresa pentru livrare sau returnare„, a declarat un purtător de cuvant al serviciului postal britanic.