romance prinse la furat

VIDEO: Trei romance au devenit „celebre” in Florida, dupa ce au fost prinse la furat

Trei românce au devenit „celebre” in Florida, după ce au fost prinse la furat. Acestea, in varsta de 15, 24 si 25 de ani au fost prinse in flagrant de politisti intr-un supermarket din Vero Beach, cand au furat doua genti, ochelari de soare si deodorant.

Intamplarea a avut loc pe data de 25 Februarie, dar filmarea a fost postata cu cateva zile in urma, devenind foarte repede virala. Clipul a stans deja 2.4 milioane de vizualizari si este in crestere.

In imagini se poate vedea cum tinerele nu isi recunosc fapta, dar sunt duse in camera celor de la firma de paza unde li se prezinta inregistrarile. Cu toate acestea ele nu recunosc nimic. Acestea spun ca provin din Romania, nu cunosc limba engleza si nu detin niciun act.

Acestea au o atitudine sfidatoare, crezand ca vor scapa fara nicio sanctiune. Dupa aparitia politiei acestea sunt incatusate si duse la sectie. Odata ajunse acolo, acestea au constatat ca nu e de glumit cand politistii le-au informat ca vor chema serviciul de imigrari.

Immigration? De ce immigration? Nu înteleg”, a spus una din ele. „Pentru ca ati comis o infractiune”, i-a raspuns politistul, cu un ton sec.