VIDEO: Traian Basescu BATE cu PUMNUL in MASA in PE. Acestuia i s-a taiat microfonul

Traian Basescu bate cu pumnul in PE si a acuzat in discursul sau de miercuri, o serie de fosti inalti demnitari europeni, care s-au pus in slujba lui Putin. Timpul alocat discursului a expirat, iar presedintele de sedinta i-a taiat microfonul, conform stiridiaspora.ro

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, in prezent europarlamentar, a sustinut miercuri un discurs in Parlamentul European, care a starnit rumoare si aplauze. El a abordat „problema sustinerii lui Putin de catre demnitari ai Uniunii Europene”. Basescu a furnizat o serie de nume, dar a fost intrerupt.

Mai multi lideri ai tarilor membre UE „s-au pus in slujba lui Putin dupa terminarea mandatelor”, in frunte cu fostul cancelar social-democrat german Gerhard Schroder, a spus Basescu, de la Tribuna Parlamentului European, potrivit Stirile PRO TV. „Avem o altă mare problema, problema sustinerii lui Putin de catre demnitari ai Uniunii Europene, si aici o să enumar câtiva premieri ai Uniunii Europene care s-au pus in slujba lui Putin după terminarea mandatelor: Schroder e pe buzele tuturor, Matteo Renzi, fost premier italian, angajat la firmă ruseasca, Christian Kern, fost cancelar austriac, Francois Fillon, fost premier al Franței, Esko Aho, fost premier finlandez, Paavo Lipponen, fost premier finlandez, Karin Kneissl, fost ministru de externe austriac, Hans Schelling, fost ministru de finante austriac si desigur că nu putea să lipseasca de aici Dominique Strauss Kahn” (fostul sef al FMI n.r.).

Basescu n-a mai apucat sa termine, pentru că presedintele de sedinta, Rainer Wieland (Germania, PPE), i-a taiat microfonul.

Facem apel la ordine” a spus el, in timp ce Basescu vorbea în continuare, fără să fie preluat de statia de amplificare, in aplauzele unora dintre colegii sai europarlamentari.

Traian Basescu a parasit apoi tribuna, si a revenit pentru a-si continua discursul, după alti vorbitori.